Schema vecka 22

Måndag - Skola 9 - 15, kolla på avslutningsklänning, handla mat, chilla, sova.
Tisdag - Fixa matsäck, Skola 9.45 - ?, stallet, hem, sova.
Onsdag - Skola 9 - 12.10, Studentskiva, hem, sova.
Torsdag - Skola 9 - 15, kanske stallet. sova.
Fredag - Skola 9 - 14.50, inget planerat än.
Lördag - Inget planerat än.
Söndag - Inget planerat än.

Jag kommer ALLTID att älska dig

Älskade fina, Sunny. Jag kommer alltid älska dig oavsätt vad som händer! Jag vet inte vad jag ska ta mig till men jag älskar dig så himla mycket! vet inte hur jag ska formulera mig men det går knappt att förklara min kärlek till henne.
Det gör ont i hjärtat på mig när jag vet att du inte mår bra just nu. Jag vill sååå himla gärna att du ska bli frisk nu på momangen, men det är inte så lätt tyvärr. Helt ärligt skulle jag kunna göra vad som helst för att jag skulle veta att du mår bra. För du borde veta vid det här laget att om du mår bra, mår jag bra. Så är det bara.
Jag kommer ihåg när jag fick rida många olika ponnysar på ridskolan för att hitta någon som jag verkligen kände "det här känns bra" sen fick jag för första gången rida dig, jag var så pepp för att få rida dig, dig som jag aldrig hade ridit förr.
Det var kärlek i första ögonkastet kan man säga. Jag var så glad att jag fick rida dig, och efter ridpasset var jag ännu gladare för att för en gångs skull hade det gått så bra! Jag kommer ihåg första ridpasset som om det vore igår. Jag var ingen bra ryttare då men det gick så bra ändå.
Du ska bara veta hur mycket jag har utvecklats på dig! och jag är så glad och tacksam att jag har fått dela jätte mycket av min ridtid med dig. Mer än hälften av min ridning där jag är nu har jag lärt mig av dig. Du har helt enkelt gett mig så himla mycket!
Och jag har ingenaning hur jag ska kunna tacka dig för det.
Jag vill även tacka till många som har ställt upp för mig och fotat mig och Sunny!
Tack; Nadja Lundberg, Hanna Nilsson, Moa Gustafsson, Josefin Lundkvist, Julia Andersson med flera! Tusen tack till er! Jag menar det verkligen!

Jag minns det senaste ridpasset på Sunny, det gör jag verkligen det kändes så bra och jag var så lycklig över att det hade gått så bra, men någon dag senare får jag reda på att hon är dålig och behöver vila. Jag var så ledsen och visste verkligen inte vad jag skulle göra! Men det var som det var. Det fanns ju inte mycket att göra liksom. Jag har gått och varit orolig i en månad nu och jag hoppas verkligen du blir bra snart. Annars vet jag inte vad jag ska ta mig till.

Love you once, love you still, always have, always will.

Update: Nej det är inget speciellt som har hänt bara jag som är lite orolig och ledsen över vad som har hänt med Sunny. Inget som ni behöver vara oroliga över.

Hell yeah!

Nu är jag klar med sista uppgiften! Tror det blev riktigt bra nu! Det ända är att jag måste redovisa den munligt! Men som sagt så tror jag att den blev riktigt bra nu och jag hoppas att jag får ett relativt bra betyg på den!

Haha ja som ni kanske ser nere i vänster så är det 1192 ord.

Skola snart!

Godmorgon allihopa!
Snart ska jag börja med mina arbeten som jag har kvar i skolan, det är bara en uppgift just nu sen är jag klar. Det enda jag har kvar i skolan är ett kemiprov men det ska nog gå bra eftersom då behöver jag bara fokusera på kemin. Så jag hoppas att kemin går bra då jag låg ganska risigt till förra året med kemin! Naturorgenterandeämnen är inte direkt min starka sida om man säger så!
Menmen som sagt är det ju bara en uppgift som jag ska göra idag och sen är jag liksom klar med allt för idag! dock så går jag i skolan till 15.00 (?) så vi får se när jag slutar men förhoppningsvist hinner jag med bussen så jag hinner med bussen från huddinge haha, lite komplicerat att komma till stallet ibland menmen! Idag kommer jag vara i stallet till nio ungefär tror jag, måste packa höpåsar och sen ska jag hålla på och fixa Sunny massor! Men som tur är får jag ju skjuts hem så jag kommer ju inte hem så speciellt sent!
Jag imorse, haha.

Dagens ridpass

Idag var det hopplektion på min hyrlektion då jag hyr Sunny men som ni lär veta vid detta laget så är inte Sunny helt frisk än men idag fick alla välja en häst som vi ville rida och jag hade sagt under dagen att jag vill rida Virginia och som tur var så hade jag chansen för hon skulle gå med på våran lektion så då önskade jag henne och det skulle bli riktigt kul och jag var verkligen jätte pepp!

Jag är jätte nöjd med ridpasset det gick såååå bra! Är jätte jätte nöjd och min ridlärare sa att hon tyckte det var jätte nyttigt att jag red henne och det var verkligen lärorikt!
Jag hoppas faktiskt jag får hoppa henne fler gånger!

Haha mobba mig inte för min otroligt fina hoppsits menmen!



Några bilder från idag som Moa Gustafsson har tagit! (mokiis.blogg.se)

Om en timme....

Drar jag till stallet för att rida! Vi får se vem jag ska rida eftersom Bunny inte är frisk och idag ska vi hoppa så jag tror inte hon kommer vara med på en hopplektion på direkten liksom. Menmen, förhoppningsvis får jag väl någon rolig eller som vanligt Barbie när jag hoppar haha! Antingen får jag barbie eller Sunny när jag hoppar, fråga mig inte varför haha!
Menmen nu ska jag fixa lite te till mig sen åker jag iväg!

Är det bara jag som älskar dem här blommorna?! Dem är sååå fina! Ser ut som hjärtan! :D

Haha jag dör!

Haha gud jag dör!
Hur söt får man bli?!

you can...


You can take everything I have
You can break everything I am
Like I’m made of glass, like I’m made of paper
And go on and try to tear me down
I will be rising from the ground
Like a skyscraper, like a skyscraper

Gårdagens outfit


Jag:
Hjälm - Champion Showring
Pike - ?
V-ringad tröja - Cubus
Ridbyxor - CRW
Ridstrumpor - Pikeur
Stövlar - Mountain horse
Handskar - CRW

Sunny:
Träns - ?
Sadel - Stubben
Schabrak - JH collektion
Lindor - Showmaster
Boots - Showmaster (?)

Snart...

.. åker jag till huddinge för att möta Hanna och sedan följer jag med henne till stallet och fotar en av hennes sista ridlektioner på Gladö, så bilder kommer komma upp här ikväll. Förhoppningsvist kommer jag få skjuts till centrum igen så det inte tar lika lång tid för mig att komma hem menmen.
Ska även hälsa på Sunny massor och krama och pussa på henne mycket även fast jag träffade henne igår så ska hon få massa med kärlek! Ska även köpa ett äpple eller två till henne som hon nog kommer uppskatta!

Bild på mig och Sunny från igår!

Låten som spelas om och om just nu...


My life story

It takes a minute to have a crush on someone,
an hour to like someone,
and a day to love someone
but it takes a lifetime to forget someone

10 saker ni inte visste om mig..

  • Jag älskar Glee överdrivet mycket - Alltså jag blir huuuur hyper som helst när jag kollar på det och speciellt när jag ser Blaine och Kurt som är helt klart mina favoriter i Glee alltså dem är såååå fina tillsammans! :'D ♥
  • Jag H A T A R falukorv - Seriöst, det måste vara det äckligaste och vidrigaste maten man kan till laga alltså fyyy, jag tycker det är såå äckligt! Speciellt falukorv och snabbmacaroner nä asså fy vad äckligt!
  • Jag älskar att sjunga - Men jag sjunger inte speciellt ofta och jag är inte direkt bra på det, tyvärr.
  • Jag hatar mitt hår - Men ändå gör jag inget åt det...
  • Sunny är den första ponnyn jag har älskat SÅHÄR mycket - Det går inte ens beskriva min kärlek till henne.
  • Jag har drömt princip samma dröm i 3 månader - Och den drömmen är fantastisk men den vill jag inte skriva här, synd dock att den inte är verklighet.
  • Jag heter egentligen Anna Jessica Holmqvist - Men jag tycker Jessica Anna Holmqvist är finare, ja Anna är mitt mellannamn.
  • Just nu har jag lust att ... - Galoppera på en äng på Sunny barbacka med bara klänning, inga skor, ingen hjälm bara galoppera i fullfart, shit vad kul. jag dör av lycka!
  • Jag har börjat tycka om dressyren mycket mer - Både för att jag tycker det har blivit så himla kul och för att det känns som jag har utvecklat mig jätte mycket i dressyren!
  • Det första jag ska göra när jag fyller 18 är... - Att tatuera mig! Längtar sååå mycket!

- I have died everyday, waiting for you -

Här är videon jag gjorde idag, tog lite längre tid än vad jag trodde för jag var tvungen att vänta ett tag på att hanna skulle skicka videos, menmen. Det blev inte riktigt som jag hade tänkte mig men här har ni den.




Ps; ha 1080p HD blir så mycket bättre då!

!

Imorse kom jag till stallet vid åtta och bytte om till ridbyxor, stövlar, hjälmar och ja det jag brukar rida i och sedan gick jag till en av tjejerna som jobbar på stallet på söndagar och frågade hur det egentligen var med Sunny och då sa hon att jag kunde rida ut på henne! Gissa om jag blev överlycklig! Det var ju trotts allt bara skritt och trav men bara sitta och skritta på henne gör mig överlycklig!

Jag red ut med Hanna och Tachino som vanligt och både skötte sig sjuukt bra! Tachino som brukar vara ganska stressad på uteritterna var faktiskt väldigt lugn för att vara han! Dock fick han ett litet skutt för han blev nog stucken av en geting eller något men Hanna satt kvar och sedan var det lungt!
Sunny var väldigt pigg och ville öka hela tiden men hon fick ta det lite lungt och bara skritta och trava! :)

Håller på att fixa en video nu så ni ska få se hur den blev om någon timme eller två! :)

Imorgon...

Imorgon åker jag till stallet vid sju hade jag tänkt så jag är där halv åtta, senast åtta och byter om.. antingen så tar jag på mig ridbyxor eller bara mjukisar, vi får se.., därefter packar jag hö påsar och sen tar jag in Sunny och borstar henne en hel del.
Ska nog stå och borsta henne i två - tre timmar, bara för att få henne att känna sig lite mer speciell ♥.
Eftersom hon är sjuk så kommer jag inte att rida henne imorgon men jag brukar få rida någon annan då, men jag är osäker ifall jag kommer orka sitta upp och rida på någonannan när jag vet egentligen hur Sunny mår. Hatar att se henne så här.. :'(
Men för mig handlar det inte om att få rida henne, det handlar att hon ska ha det bra och därför ska jag stå och ta hand om henne i flera timmar imorgon. Ärligt talat står jag hellre med henne flera timmar och borstar henne än att rida ut på någonannan.
Det är något mellan mig och henne som gör att jag älskar henne otroligt mycket. Jag älskar henne inte bara för att det är "kul" att rida henne. Jag älskar henne för hennes personlighet.


"The tears come streaming down your face,
when you lose something that you can't replace,
when you love someone, but it goes to waste.
Could it be worse?"

Vecka 21

Ungefär såhär kommer veckan som kommer se ut för mig, ganska simpelt och inget speciellt faktiskt.

Måndag - Skola 10.00 - 15.30, sedan träffar jag Hanna och följer med henne till stallet och fotar henne när hon rider! Sedan åker jag direkt hem.
Tisdag - Skola 9.00 - 16.00, sedan tror jag att jag åker till stallet och rider, får väl se vem jag rider eftersom Sunny inte är frisk.
Onsdag - Skola 9.00 - 15.00, sedan får jag skjuts till stallet av pappa och rider, packar hö påsar och sedan hem igen.
Torsdag - Skola 9.00 - 15.00, sedan åker jag direkt till stallet, rider och sen raka vägen hem igen.
Fredag - Skola 9.00 - 14.50, sedan har jag faktiskt ingenaning vad jag ska hitta på om jag inte planerar något med någon, men vi får se.
Lördag - Inget planerat än.
Söndag - Stallet, sedan har jag inget planerat än.

"I only miss you when i'm breathing, I only need you when my heart is beating"



Mitt hjärta blöder... ♥

Dressyrtävling 17/5 - 2012

I torsdags följde jag med dressyrgänget från Gladö Ridsällskap och fotade när dem var på Siggesta och tävlade! Så jag tänkte visa lite bilder som jag fotade när jag var där.
(dock fotade jag inte Hanna & Pandora för att när hon var inne på banan så var jag med Emilia!)
Sofie Kjellver och Verona Zamira:
Emilia Werkander och Neptune:




Erika Andersson och Tachino:



Sorry

Förlåt att jag inte har bloggat men utseendet är på G så jag bloggar under denna vecka som kommer!

Hej allihopa!

Jag har inte bloggat på den här bloggen förrut men nu tänkte jag passa på att göra det när jag har en bra dator att blogga på så det går snabbare att skriva och formulera sig som sagt, men jag heter Jessica Holmqvist jag är 16 vårar och mitt intresse är fotografi och ridning för det mesta, sen har vi massa shopping och annat sånt i mellan men först och främst är mitt rid och foto intresse det som är uppe på toppen av alla mina intressen. Jag går i en fri skola i förorten som jag tar min tid för att göra allt vad som krävs för att komma in på det gymnasiet som jag vill. Alltså går jag i sista klass i grunskolan, 9:onde klass.

På den här bloggen kommer ni följa med min vardag, ridlektioner, förhoppningsvist eventuella tävlingar och mina bilder såklart!
Förhoppningsvist kommer det komma upp en design här snart inom en kort tid jag ska försöka se till så att den kommer upp här på bloggen innan veckans slut.

Men jag bjuder på lite bilder här så länge så får ni njuta av dem :)


På sista bilden ser ni världens finaste Hanna <3 (http://nilssonhhanna.blogg.se)

Mitt ridintresse brinner jag verkligen för och jag hoppas att jag någonsin kommer få chansen att få bli någonting, men just nu rider jag på ridskola och där hyr jag just nu en ponny som heter Djuvanäs Sunny Girl som är min one and only love verkligen! Ni kan inte förstå hur mycket jag älskar henne! Jag vill bara inte släppa taget om henne!


Foto: Julia Andersson (tror inte hon har en blogg)


Foto: Moa Gustafsson (http://mokiis.blogg.se)


Bild från Instagram @jessicaholmqvist
Foto: Hanna Hjelt (http://hannahjelts.blogg.se)
Här får ni en video på mig och Sunny från den senaste hopptävlingen:

På min youtube kanal kan du också kolla på fler videos på mig och Sunny och även andra som jag har gjort videos till! Och om du vill ha en video så är det bara att säga till mig! :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0